Bunkra upp med hälsosamma mellanmål

Författare: Herbalife Nutrition
En tallrik med ett hälsosamt mellanmål med bär

Under vintern tenderar vi att fylla våra kök med extra mycket godsaker. Hitta tillbaka till rätt spår med en vårstädning av skafferiet.  

Efter en vinter med mörka kvällar, fester och kaloririk mat, är skåpen ofta fulla av allt annat än hälsosam mat. Du behöver järnvilja för att stå emot dessa godsaker. Men varför vara stark när en vårrensning kan göra underverk för dina hälso- och träningsmål? 

Har du några vinpavor kvar i köket? Byt dem mot hälsosamma alternativ som återställer vätskebalansen. Drick mycket vatten och fyll skafferiet med färsk frukt och grönsaker, redo att mixas till läckra smoothies. 

Om skåpen är fulla av godsaker kan du byta ut dem mot alternativ som ekologisk torkad frukt, nötter, frön och proteinbars. De hjälper dig att hålla igång under dagen och ger kroppen nödvändiga näringsämnen. 

Oavsett vad du bestämmer dig för, se till att rensa i köket och fyll på med alternativ som hjälper dig att göra hälsosamma val. Men släng inget. En alltför sträng kosthållning kan vara svåra att hålla sig till och det skadar inte att fuska då och då. En bra balans är nyckeln till allt!