De fem bästa sätten att träna utomhus

Författare: Herbalife Nutrition
Kvinna som tränar utomhus

Om du tillbringat vintern på soffan (vem gör inte det när det är mörkt och kallt?), varför inte välkomna våren genom att gå ut? Vi tipsar om våra favoritaktiviteter utomhus när solen skiner. 

 

Fem bra utomhusaktiviteter: 

  • Gå till parken. Ta en snabb promenad, delta i ett löppass eller spela boll med en kompis. Ännu bättre: gå till utegymmet. Många parker har särskilda utomhusgym med olika typer av redskap för styrketräning och stretching. Bäst av allt: de är gratis! 
  • Utomhusyoga. Känn dig som ett med dig själv och naturen. Ta med dig mattan och hitta en rofylld plats för din träning. Det kanske inte är tillräckligt hård träning för att få ihop de rekommenderade 150 minuterna måttlig konditionsträning per vecka, men du får en otroligt avkopplande eftermiddag. 
  • Ta cykeln. Cykling är en mycket bra och skonsam utomhusaktivitet. Ta en cykeltur och njut av den friska vårluften. Passa på att utforska nya platser du aldrig tidigare besökt! 
  • Simma. Oavsett vilket alternativ du väljer: inom- eller utomhusbassäng, eller för den mer äventyrliga, simning i naturen (i den mån det är tillåtet), är simning fantastiskt bra träning för hjärtat, muskelstärkande och bra för dina leder. 
  • Testa en paddelsport. Att ge sig ut på en flod, kanal eller sjö är fantastiskt för kropp och själ. Kajak och kanot är kraftfulla träningsformer för överkroppen och tar dig närmare naturen än många andra sporter. Plus att du får sitta ner under tiden!