Vanliga frågor

1. Vad är Herbalife Nutrition?

Sedan 1980 har Herbalife Nutrition haft som mål att förbättra näringsvanor världen över med goda näringsprodukter som bygger på vetenskap som hjälper folk få rätt balans av hälsosam näring. Herbalife Nutrition är ett globalt direktsäljande näringsföretag, med över 40 års erfarenhet av att utveckla ett komplett sortiment av utsökta näringsprodukter som kan anpassas för att uppfylla individuella behov och hjälpa konsumenter uppnå sina unika mål för hälsa och välmående. 

2. Hur fungerar Herbalife Nutrition?

Herbalife Nutritions produkter är endast tillgängliga genom utbildade oberoende distributörer som erbjuder omfattande och personliga lösningar för kundernas mål för kost och välmående. Herbalife Nutrition erbjuder Guld Standard i konsumentskydd genom att erbjuda 100 % full återbetalningsgaranti.

3. Var är Herbalife Nutrition verksamt?

Herbalife Nutrition tillgodoser en mängd olika dagliga näringsbehov och erbjuder valmöjligheter till konsumenter i över 90 länder världen över (56 länder i EMEA). Genom att förbättra människors kostvanor och tillhandahålla högkvalitativa produkter och ekonomiska möjligheter har Herbalife Nutrition en positiv inverkan på samhällen runt om i världen.

4. Är Herbalife Nutritions produkter bra för viktnedgång?

Herbalife Nutritions produkter är av hög kvalitet och stöds av forskning. Produkterna omfattar bland annat proteinbars och snacks, örtteer, aloe-drycker, näringstillskott, sportdrycker, produkter för yttre näring och proteinshakes för måltidsersättning. Herbalife Nutritions Formula 1-shakes är måltidsersättningar för viktkontroll. Att ersätta en av de stora dagliga måltiderna i en energibegränsad diet med måltidsersättning bidrar till att bibehålla vikten efter viktnedgång. Att ersätta två av de dagliga stora måltiderna i en energibegränsad kost med måltidsersättning bidrar till viktnedgång. Företagets globala näringsfilosofi bygger på en balanserad kost, ett hälsosamt och aktivt liv och att följa ett personligt anpassat program med hjälp av en utbildad distributör. Denna filosofi bidrar till att förbättra världens näringsvanor – en person i taget.

5. Vad är Herbalife Nutritions engagemang för kvalitet?

Herbalife Nutritions ingredienser kommer från jordbrukare som har åtagit sig att uppfylla företagets höga krav för plantering och bevarande. Herbalife Nutrition testar ingredienserna i förstklassiga laboratorier innan de går till produktion, vilket säkerställer att de inte bara uppfyller företagets enhetliga globala standarder utan även alla myndighetskrav. Herbalife Nutritions laboratorier har uppnått den högsta nivån för ackreditering (ISO 17025), vilket återspeglar företagets strikta efterlevnad av branschledande standarder. Den omfattande kvalitetsprocess som Herbalife Nutrition följer garanterar att det som står på etiketten finns i produkten. Från odlingen av de ursprungliga ingredienserna till slutprodukter som hjälper kunderna leva ett hälsosammare liv, ett engagemang för kvalitet är kärnan i allt Herbalife Nutrition gör.

6. Vem kan använda Herbalife Nutritions produkter?

År 2020 dracks 5,3 miljoner Herbalife Nutrition proteinshakes dagligen världen över. Alla Herbalife Nutritions produkter är skapade för att följa global, europeisk och nationell lagstiftning för att säkerställa att de är säkra att använda av friska vuxna personer. Herbalife Nutritions produkter ska konsumeras enligt anvisningarna på etiketten. Det är viktigt att notera att vissa produkter innehåller ingredienser som soja, havre, mejeriprodukter, koffein och annat, så de kanske inte är lämpliga för vissa personer, till exempel gravida och ammande kvinnor. Om du har några frågor om Herbalife Nutritions produkter eller särskilda ingredienser kan du kontakta teamet för global konsumentsäkerhet direkt. Herbalife Nutrition rekommenderar också att du rådfrågar din vårdgivare innan du gör några förändringar i din kost. 

7. Hur mycket kostar Herbalife Nutritions produkter?

Herbalife Nutritions produkter har konkurrenskraftiga priser. Alla Herbalife Nutritions produkter för viktkontroll, välmående, sportnäring och personlig vård ger valuta för pengarna.

8. Är Herbalife Nutritions produkter veganska?

Många av Herbalife Nutritions produkter innehåller växtbaserat protein som härrör från soja, inklusive majoriteten av sammansättningarna av företagets flaggskeppsprodukt, Formula 1 hälsosam måltidsersättningsshake. Detta hållbara växtbaserade protein kräver mindre mark och vatten och släpper ut mindre koldioxid än djurbaserat protein. För att ge konsumenterna ytterligare valmöjligheter erbjuder Herbalife Nutrition också alternativa växtbaserade proteiner, från bland annat ärtor, ris och quinoa.

9. Var kan jag köpa Herbalife Nutritions produkter?

Du kan köpa Herbalife Nutritions shakes och andra produkter personligen genom att kontakta en oberoende distributör (hitta en oberoende distributör i ditt område med hjälp av det här formuläret).