Chokladkakor

Författare: Herbalife Nutrition
Vår mest mångsidiga produkt, Protein Bake Mix är en färdigblandningsprodukt som tillför protein, fibrer och mineraler till dina favoritrecept.

Med Protein Bake Mix är möjligheterna oändliga. Det ger dig alt du kan tänkas behöva, oavsett om du är sugen på något sött eller salt. Varför inte prova de här läckra chokladkakorna? 

Antal portioner: 16
Ingredienser:
  • 96 g (4 portioner) Herbalife Nutrition Protein Bake Mix
  • 104 g (4 portioner) Herbalife Nutrition F1 Smooth Chocolate
  • 50 g kokossocker
  • 1 tsk bikarbonat
  • 100 ml mellanmjölk
  • 50 g margarin med låg fetthalt
  • Bakplåtspapper
Gör så här:

Gör så här:

  1. Förvärm ugnen till 180 °C och klä en stor ugnsplåt med bakplåtspapper. Blanda Protein Bake Mix, F1 Smooth Chocolate, bikarbonat och mjölk i en stor skål. Rör tills du har en slät smet.
  2. Rör ner margarinet i smeten. Ta ungefär 2 msk av blandningen i händerna och rulla till en boll. Lägg bollen på den förberedda plåten och platta till med fingrarna. Gör likadant med resten av blandningen så att du får åtta kakor. Se till att det är minst två cm mellan varje kaka.
  3. Grädda kakorna i 10–15 minuter tills de har stelnat och är krispiga. Låt dem svalna något på plåten och lägg dem sedan på ett galler för att svalna helt.

 

Näringsämnen per portion:
Per portion

 

Energi (kcal) Fett (g) Kolhydrater (g) Fiber (g) Protein (g)

Per portion

81

3,2

7,7

1,5

5,1

Fett, varav mättat fett (g) : 1,2
Kolhydrater, varav sockerarter (g): 5,6
Salt (g) : 0,5

*Våra produkter ger endast de angivna näringsmässiga fördelarna när de tillreds i enlighet med instruktionerna på etiketten. Kom ihåg att om en Herbalife Nutrition-produkt används i ett recept där ingredienserna värm upp kan vissa vitaminhalter i den färdiga rätten minska i jämförelse med etikettvärdet.