Cupcakes med vanilj och choklad

Författare: Herbalife Nutrition
Vår mest mångsidiga produkt, Protein Bake Mix är en färdigblandningsprodukt som tillför protein, fibrer och mineraler till dina favoritrecept.

Med Protein Bake Mix är möjligheterna oändliga. Det ger dig alt du kan tänkas behöva, oavsett om du är sugen på något sött eller salt. Varför inte prova våra goda fluffiga cupcakes?

Antal portioner: 8
Förberedelser: 10 minuter
Tillagningstid: 20 minuter
Ingredienser:
  • 96 g Protein Bake Mix
  • 112 g Protein Drink Mix
  • 40 g fettsnålt mjukt margarin (lättare Flora)
  • 230 ml mellanmjölk
  • 20 g 90 % mörk choklad
  • 8 muffinsformar
Gör så här:

Utrustning

  • En muffinsform med 12 hål

Gör så här:

  1. Förvärm ugnen till 180 °C och sätt cupcakeformar i 8 av hålen. Blanda Protein Bake Mix och Protein Drink Mix med träslev i en stor skål. Rör i margarinet och sedan mjölken, lite i taget, tills konsistensen är slät.
  2. Fördela blandningen i muffinsformarna och grädda i 15-20 minuter, tills de har växt och blivit gyllene. Låt svalna i formen.
  3. Bryt sedan chokladen i små bitar och lägg den i en skål som tål mikrovågsugn. Mikra i 1–1,5 minut eller tills chokladen smält och kan röras slätt. Ringla chokladen över dina cupcakes och låt stelna innan servering. 
Näringsämnen per portion:
Per portion

 

Energi (kcal) Fett (g) Kolhydrater (g) Fiber (g) Protein (g)

Per portion

143

5,5

9,0

1,0

14,0

Fett, varav mättat fett (g) : 1,9
Kolhydrater, varav sockerarter (g): 2,0
Salt (g) : 0,7

 

*Våra produkter ger endast de angivna näringsmässiga fördelarna när de tillreds i enlighet med instruktionerna på etiketten. Kom ihåg att om en Herbalife Nutrition-produkt används i ett recept där ingredienserna värm upp kan vissa vitaminhalter i den färdiga rätten minska i jämförelse med etikettvärdet.