100 g blandade soltorkade tomater och rostad paprika, hackat
Gör så här:
Förvärm ugnen till 180°C.
Placera muffinsformarna i en muffinsplåt med 12 fördjupningar.
Blanda mjöl, havregryn, PDM, Gourmet tomatsoppa, bakpulver, hackad gräslök, riven ost, peppar och salt i en skål.
I en annan skål, vispa upp de två äggen och blanda i olivolja, vatten, hackade soltorkade tomater och paprika.
Gör en fördjupning i mitten av de torra ingredienserna och häll sedan i de blöta ingredienserna. Blanda försiktigt tills du har en deg.
Fyll de 12 muffinsformarna med hjälp av en matsked och ställ i mitten av den förvärmda ugnen. Grädda i 23-25 minuter tills dina muffins är fluffiga, gyllene och tillagade hela vägen igenom. Ta ut och låt svalna något innan servering.
Tips: Istället för gräslök kan du använda 2 tsk hackad timjan eller rosmarin för variation.
Näringsämnen per portion:
Energi (kcal)
Fett (g)
Kolhydrater (g)
Sockerarter (g)
Fiber (g)
Protein (g)
Per portion
171
9
12
2
2
9
* Våra produkter ger de angivna näringsmässiga fördelarna endast när de tillreds i enlighet med instruktionerna på etiketten. Kom ihåg att när en produkt från Herbalife Nutrition används i ett recept som kräver uppvärmning kan en del vitaminnivåer i den färdiga produkten sjunka i jämförelse med värdena som anges på etiketten.