Med Protein Bake Mix är möjligheterna oändliga. Det ger dig alt du kan tänkas behöva, oavsett om du är sugen på något sött eller salt. Varför inte prova den här läckra banankakan?
Portioner: 8
Tillagning: 45 minuter
Ingredienser:
96 g (4 portioner) Herbalife Nutrition Protein Bake Mix
104 g (4 portioner) Herbalife Nutrition F1 Banana Cream
140 ml mellanmjölk
100 g margarin med låg fetthalt
1 banan (ca 95 g)
1 ägg
2 msk kokossocker
Gör så här:
Utrustning
500 g limpform i silikon eller med non stick-beläggning
Gör så här:
Förvärm ugnen till 150 °C. Blanda Protein Bake Mix, F1 Banana cream, mjölk och margarin i en stor skål. Halvera bananen. Skär den ena halvan i tunna skivor och lägg undan. Mosa den andra halvan och lägg i skålen.
Rör ned kokossocker och häll över smeten i formen. Släta ut toppen med en spatel och se till att smeten fyller formen. Lägg de sparade bananskivorna ovanpå kakan och grädda i 45-55 minuter tills ytan är gyllenbrun och mitten är genomgräddad. Testa genom att sticka in en tandpetare mitt i kakan. Den ska komma ut torr när kakan är klar. Servera!
Näringsvärde per portion
Energi (kcal)
Fett (g)
Kolhydrater (g)
Fiber (g)
Protein (g)
Per portion
183
8,2
15,2
3,2
11,5
Fett, varav mättat fett (g) : 2,3
Kolhydrater, varav sockerarter (g): 11,0
Salt (g) : 0,7
*Våra produkter ger endast de angivna näringsmässiga fördelarna när de tillreds i enlighet med instruktionerna på etiketten. Kom ihåg att om en Herbalife Nutrition-produkt används i ett recept där ingredienserna värm upp kan vissa vitaminhalter i den färdiga rätten minska i jämförelse med etikettvärdet.