Herbalife24 - högkvalitativ sportnäring

24-TIMMARS SPORTNÄRING AV HÖG KVALITET

Släpp lös din potential med kompromisslös sportnäring. Oavsett om du är en lugn joggare, utomhusfantast eller elitatlet så tar Herbalife24® sportsortiment din prestanda till nästa nivå. Från högkvalitativa proteinlösningar och elektrolytdrycker till kosttillskott för nätterna så erbjuder produktlinjen Herbalife24® produkter som designats för att passa för just dina individuella sport-, tränings- och återhämtningsbehov. Prestera på topp med marknadens första 24-timmars sportnäringssortiment.

Herbalife24 CR7 Drive - höj din prestation

HÖJ DINA PRESTATIONER MED CR7 DRIVE

I samarbete med fotbollsproffset Cristiano Ronaldo har vi utvecklat en intra-workout-dryck som hjälper dig bibehålla uthållighetsprestationer* på gymmet, på fotbollsplanen eller under utomhusaktiviteter. CR7 Drive har en uppfriskande smak av acaibär och är en noga utformad dryck med kolhydrater och elektrolyter som designats för att hjälpa till att ge dig energin som behovs för ansträngande träningspass och för att främja vätskebalansen.* CR7 Drive är en modern sportdryck med lätt smak som utformats för att ge energi till det driv som bor i oss alla.

Herbalife24 Formula 1 Sport - måltidsersättningsshake

MÄSTERLIGT UTFORMAD MÅLTIDSERSÄTTNING FÖR SPORT

Formula 1 Sport är inte som andra måltidsersättningar. Ge energi till din inre atlet samtidigt som du håller koll på ditt dagliga kaloriintag. Denna unika och balanserade måltid ger en blandning av högkvalitativt protein, fiber, kolhydrater och viktiga vitaminer och mineraler. Mästerligt framtagen för att ge din kropp den näring en balanserad måltid gör. Håll koll på dina dagliga framsteg med en riktigt god, bekväm måltidsersättningsshake för sport.

Herbalife24 Hydrate - få ut det mesta av din träning

Kalorifri elektrolytdryck

Att hålla vätskebalansen under träning är viktigt för att prestera optimalt.** Med hjälp av djupgående forskning och vetenskapliga formler har vi utvecklat en kalorifri elektrolytdryck. Herbalife24® Hydrate är fullpackad med vitamin C som hjälper till att minska trötthet och utmattning. Eftersom varje portion kommer i en enskild portionspåse som är enkel att blanda ut så kan du ta med dig Herbalife24® Hydrate vart du än ska. Få ut så mycket som möjligt av din träning med vår jättegoda inta-workout-elektrolytdryck.

Herbalife24 Förläng - optimera din prestation

INTRA-WORKOUT-DRYCK MED KOLHYDRATER OCH PROTEIN

För att hjälpa dig optimera dina prestationer har vi tagit fram en unik blandning av kolhydrater och protein som ger din energi viktiga näringsämnen under långvarig och intensiv träning.** Herbalife24® Prolong är berikat med vitamin C, B1, B3, B6 och B12. Prolong kan enkelt blandas med vatten för att ge en högprestationsdryck med uppfriskande citrussmak. Herbalife24® Prolong är den perfekta produkten för att stöda dig under din dagliga träning och hjälpa dig prestera på topp.

Herbalife24 Rebuild Strength - återhämta dig efter styrketräning

ÅTERHÄMTA DIG EFTER STYRKETRÄNING

Efter ett intensivt styrketräningspass behöver du och dina muskler vila. För att främja återhämtningen är det viktigt att få i sig protein och kolhydrater efter träningen.** Herbalife24® Rebuild Strength är en smaskig shake med chokladsmak som tas efter träning och som ger 25 gram protein, vilket bidrar till tillväxten och bibehållandet av muskelmassa. Optimera din återhämtning med Herbalife24® Rebuild Strength.

Herbalife24 Rebuild Endurance - återhämta dig efter uthållighetsträning

ÅTERHÄMTA DIG EFTER UTHÅLLIGHETSTRÄNING

En effektiv näringsplan för återhämtning har en balans av vätska, proteiner och kolhydrater.** För att hjälpa till att främja återhämtningen efter träning har vi tagit fram en sportdryck med kolhydrater, protein, vitaminer och mineraler. Herbalife24® Rebuild Endurance innehåller en unik blandning av vitamin C, E, B1, B2 och järn, vilket gör den till en utmärkt återhämtningsdryck för uthållighetssporter och efter anaerob träning.

Herbalife24 Restore - näringsstöd nattetid

NÄRINGSSTÖD UNDER NATTEN

Din kropp vilar och återhämtar sig medan du sover så god sömn är viktigt för optimal återhämtning. Herbalife24® Restore är ett kosttillskott för näringsstöd under natten och avslappning.*** Restore kommer i kapslar och innehåller vitamin A, E och C, vilket bidrar till immunsystemets normala funktion. Känn dig redo för ditt nästa träningspass direkt när du vaknar.

Herbalife24 Achieve Bars - ultrabekvämt proteinmellanmål

ALLDELES FÖR GOD PROTEINBAR FÖR SPORT

Proteinbars är ett supersmidigt mellanmål för efter träning som hjälper dig öka ditt dagliga proteinintag. Vare sig om du är på jakt efter ett balanserat mellanmål eller vill ha en snabb boost av protein så kombinerar Herbalife24® Achieve proteinbars utsökt smak med högkvalitativt vassleprotein. Varje bar innehåller 21 gram protein och har låg sockerhalt. Herbalife24® Achieve proteinbars finns i två lyxiga smaker – Dark Chocolate och Chocolate Chip Cookie Dough.

Herbalife24 LiftOff Max - sockerfri sportenergidryck

SOCKERFRI ENERGIDRYCK FÖR SPORT

Maximera dina träningspass med LiftOff® Max. Det är en sockerfri energidryck för sport som innehåller 180 mg**** koffein per portion. LiftOff® Max har en uppfriskande och fräsch smak av grapefrukt och innehåller inga artificiella färg- eller aromämnen. Den är även fullpackad med vitamin C, vilket hjälper till att minska trötthet och utmattning. Träna som en atlet med LiftOff® Max.

Herbalife24 - sportnäringssortiment formulerat för prestationsförmåga

FRAMTAGEN FÖR PRESTANDA. STÖTTAD AV VETENSKAPLIG FORSKNING

Ta dina förberedelser, prestationer och din återhämtning till nästa nivå med Herbalife24®. Vår produktlinje med 24-timmars sportnäring är framtagen för hobbyatleten, elitatleten och de som strävar efter att prestera på topp. Varje produkt har utvecklats mästerligt och stöds av vetenskaplig forskning. Alla Herbalife24®-produkter är sammansatta av högkvalitativa ingredienser och testas rigoröst för att garantera att de lever upp till och överträffar alla industristandarder. 

Herbalife24 - Informed Sport certifierad näringsserie

FRAMTAGNA I ETT LABB. BEPRÖVADE I PRAKTIKEN

Alla Herbalife24®-produkter har testats utförligt för förbjudna ämnen av en oberoende tredje part. Kvalitetssäkringsprogrammet Informed Sport certifierar att en provsats, från vilken denna produkt tillverkats, har testats för förbjudna ämnen av det förstklassiga anti-dopinglabbet LGC. Vårt Herbalife24®-sortiment utgör en effektiv plan för sportnäring och täcker vätskebalansen, protein, kolhydrater och viktiga vitaminer och mineraler. Du kan skräddarsy vårt sortiment av sportnäring för att passa just dina specifika träningsbehov. Träna som en atlet med kompromisslös sportnäring.

Herbalife24 - idrottsnäring för den dagliga idrottaren

100 % FÖRTROENDE ATT TÄVLA

Herbalife24®-produkter testas och granskas regelbundet så att de lever upp till flera noggranna specifikationer, för att garantera produkterna stabilitet och att alla ingredienser matchar de som anges på etiketten. Vårt löfte är att alla atleter, tränare och coacher kan lita på våra produkter. Maximera dina prestationer och din återhämtning med 100 % förtroende för ditt näringsintag.

  

Vanliga frågor

F1: Hur skapar man en effektiv näringsplan för sport?

När man funderar på vilka sportprodukter som är mest effektiva att ta för träning så kan det vara bra att dela upp dem i tre kategorier: före, under och efter träning.

  • Att förbereda kroppen för din dagliga träning är lika viktigt som att låta den återhämtas efter träning. Näring som tas före träning bör fokusera på att gynna vätskebalansen och ge energi till din kropp.**
  • Under träning kommer du vilja hålla energinivåerna höga, samtidigt som du får i dig tillräckligt med vätska och bränsle.** Vår dryck Herbalife24® Prolong med kolhydrater och protein innehåller tillsatta vitaminer och är perfekt för att ta under långvarig och intensiv träning. CR7 Drive är en sportdryck som tagits fram i samarbete med Cristiano Ronaldo och som är designad för att bibehålla uthållighetsprestationer*, hjälpa till att ge energi för krävande träningspass* och gynna vätskebalansen.*
  • Efter ett intensivt träningspass behöver du och dina muskler vila. En effektiv näringsplan för återhämtning har en balans mellan vätska, protein och kolhydrater. Upptäck våra Herbalife24®-proteindrycker och proteinbars Rebuild Endurance och Rebuild Strength, samt multivitamintillskott som tagits fram för att hjälpa dig återhämta dig efter träning och ge dig näringsstöd. Protein bidrar till tillväxten och bibehållandet av muskelmassa.

 

Q2: Hur skiljer sig sportnäring från vanlig näring?

Det verkar finnas en missuppfattning att sportnäring endast är till förr proffsidrottare. Visst, atleter tränar hårt och deras behov av näring kan vara mycket höga, men sportnäring är baserat på en ordentlig grund av vanlig näring och kan användas av alla som är aktiva regelbundet.

Allmän näring säger att man ska få i sig ett visst antal kalorier och viktiga näringsämnen för att se till att kroppen fortsätter fungera som den ska, vilket avgörs av personens unika närings- och träningsmål.

På samma sätt främjar en balanserad näringsplan för sport – som ger mat, vätska och tillskott efter behov – först och främst optimal hälsa, samtidigt som den ger den energi som krävs för fysisk aktivitet, främjar återhämtningen och optimerar anpassningar i träningen och prestationerna.*****

  • Ser till att kalorierna består av rätt mängder makronäringsämnen: protein, kolhydrater och fett.
  • Ser till att vätskebalansen bibehållas – detta är mycket viktigt för att kroppen ska fungera som den ska. När du dricker energidrycker bör du hålla koll på ditt dagliga intag av koffein.****

Q3: Vad är sportnäringsprodukter?

Näring och en bra fitnessplan går hand i hand – oavsett om du precis startat din fitnessresa, regelbundet går på gym eller är en seriös atlet så behöver du optimal näring som hjälper dig i alla situationer. Vår produktlinje för sport, Herbalife 24®, har produkterna du behöver för att förbereda dig, träna och återhämta dig. Produktsortimentet går att skräddarsy efter ditt specifika träningsschema. Ta din träning, prestationer och återhämtning till nästa nivå med vår produktlinje för 24-timmars sportnäring. Vi garanterar att alla produkter från alla satser har kontrollerats för förbjudna ämnen av en oberoende tredje part. För att försäkra dig om detta kan produkter spåras med batchnumret som står på produkten och kontrolleras på www.informed-sport.com.

 

Q4: När bör jag ta sportnäringstillskott?

Det handlar inte bara om vilka sportnäringsprodukter du använder, utan det är även viktigt när du använder dem. Beroende på dina egna närings- och fitnessmål kan dina träningsrutiner kräva vissa typer av sportnäringstillskott före, under och efter dina träningspass.** Vårt Herbalife 24®-sortiment för sport ger näringsstöd för 24-timmarsatleten™. Så att du kan skräddarsy det baserat på dina behov för sport, träning, prestation och återhämtning.***

 

Q5: Var kan jag köpa sportnäringsprodukter i Sverige?

Herbalife24®-produkter säljs endast genom ett nätverk av oberoende distributörer. Du kan köpa Herbalife24®-sportnäringsprodukter genom att kontakta en av våra oberoende distributörer (du kan hitta en lokal oberoende distributör med hjälp av vårt formulär eller så kan du köpa direkt på nätet från webbplatsen GoHerbalife.com – den officiella webbutiken för Herbalife Nutrition.

 

* Drycker med kolhydrater och elektrolyter bidrar till bevarandet av uthålligheten under långvarig träning. Blandningar med kolhydrater och elektrolyter förbättrar upptagningen av vatten under fysisk träning.

** Kerksick et al. J Int Soc Sports Nutr. 2018;15(1):38. Kerksick et al. J Int Soc Sports Nutr. 2017;14:33.

***Kim et al., Eur J Clin Nutr. 2007; 61(4): 536-541; Messaoudi et al., Eur J Clin Nutr. 2005; 44(2): 128-132; Miclo et al., FASEB J, 2001; 15(10): 1780-1782

**** Det rekommenderas inte att överskrida ett dagligt intag på 400 mg koffein, oavsett källa (200 mg för kvinnor som är gravida eller ammar). EFSA NDA Panel, 2015. EFSA Journal 2015; 13( 5):4102, 120 pp.

*****Thomas et al. J Acad Nutr Diet. 2016;116(3):501-528.