Herbalife SKIN-sortiment - botanisk hudvård för dagligt bruk

BOTANISK HUDVÅRD MED BEVISADE RESULTAT

Herbalife SKIN kombinerar formula, kvalitet och bevisade resultat till en omfattande produktlinje med hudvårdsprodukter. Intelligent yttre näring som håller din hud förfriskad och föryngrad. Våra produkter är formulerade med botaniska ämnen och vitaminer som förbättrar hudens utseende, och de innehåller inga tillsatta parabener eller sulfater. Genom att använda ingredienser som aloe vera, vitamin C, E och B3 så främjar vårt kliniskt testade Herbalife SKIN-utbud mjukare, lenare och mer strålande hud.*

Herbalife SKIN Collagen Skin Booster - skönhetsdryck med beprövade resultat

FRISK HUD BÖRJAR INIFRÅN

En blandning av vetenskap och smak. Vi har noggrant tagit fram Collagen Skin Booster – en skönhetsdryck med bevisade resultat. Collagen Skin Booster innehåller Verisol® P – som vetenskapligt bevisats motverka rynkor kring ögonen och förbättra hudens elasticitet inom bara fyra veckor. Collagen Skin Booster är rikt på viktiga vitaminer och mineraler och är designad för att komplettera din hudvårdsrutin. Smaken är precis lika viktig och vi har inte offrat på den alls när vi tog fram det här kollagenpulvret. Njut av Collagen Skin Booster med en smak av jordgubb och citron.

DEN ULTIMATA HUDVÅRDSRUTINEN I FEM STEG

 1. CLEANSE
  En sak i taget – steg ett i hudvårdsrutinen är rengöring. Ansiktsrengöring används för att avlägsna överflödig olja, smuts och smink innan du tonar och återfuktar huden. Herbalife SKIN har ett mångsidigt utbud av rengöringsprodukter som är formulerade med botaniska ämnen och djuprengörande ingredienser som passar för alla typer av hud. Välj mellan Lindrande rengöringsgel med aloe, Polerande rengöringsgel med citrusfrukt, Direktverkande ansiktsskrubb med bär och Renande lermask med mynta.

 2. TONA
  Att använda en toner efter rengöringen är den bäst bevarade hemligheten inom hudvård. Att tona hjälper till att återfukta och friska upp trött hud samtidigt som det förbereder huden för bättre absorbering av serum. Energigivande ansiktsvatten med örter har en skonsam formula, är helt fri från alkohol och innehåller aloe vera och vitamin B3, C och E.

 3. BEHANDLA
  Nästa steg i din hudvårdsrutin är att minska synligheten av fina linjer** och att göra huden mjukare.*** För att göra detta kan du använda ett serum som har en hög koncentration av aktiva ingredienser. Vi har tagit fram Serum som minimerar rynkor med vitamin B3, antioxiderande vitamin C och E, aloe vera och kastanjefröextrakt. Vårt lätta serum absorberas snabbt och hjälper dig förbättra din hud utstrålning och lyster.***

 4. INRIKTA
  Huden runt ögonen är mycket ömtålig och känslig och kan lätt bli torr. I det här steget ska du försäkra dig om att huden under ögonen fått tillräcklig näring. Det är här ögonkrämer och -geler är praktiska. Herbalife SKINs ögonvårdsprodukter – Uppstramande ögongel och Återfuktande ögonkräm – är formulerade med aloe vera, gurkextrakt och vitaminer, som hjälper till att göra att huden runt ögonen ser bättre ut.

 5. ÅTERFUKTA
  Att använda återfuktande krämer är viktigt eftersom det hjälper din hud behålla sin lyster samt kännas mjukare och lenare.*** Genom att använda Dagkräm som ger lyster så håller du din hud frisk och återfuktad hela dagen. För hudvårdsrutinen på kvällen så är det viktigt att använda Återfuktande nattkräm för att ge huden välbehövd återfuktning under natten. För att skydda huden mot UVA/UVB-strålar lägger du till Skyddande fuktkräm SPF 30 till din dagliga rutin.

Herbalife SKIN-sortiment - hudvårdsprodukter formulerade med viktiga vitaminer

VÅR HUDVÅRDSFILOSOFI

Ge din hud den näring den förtjänar. Alla Herbalife SKIN-produkter är formulerade med botaniska ingredienser, kraftfulla antioxidationsmedel samt viktiga vitaminer och mineraler. Alla produkter för yttre näring i produktlinjen Herbalife SKIN är fria från parabener och sulfater. Mästerlig och högkvalitativ näring är kärnan i allt vi gör.

Herbalife SKIN-serie – enkel hudpleie

VÅR BOTANISKA HUDVÅRDSFORMULA

Vi gör hudvård enkelt. Vi har skapat produktlinjen Herbalife SKIN genom att använda en unik blandning av återfuktande botaniska ämnen, antioxiderande vitaminer och viktiga mineraler. Alla våra ansiktskrämer, serum, geler och återfuktande krämer är kliniskt testade och det finns bevis för att de hjälper dig nå optimala resultat, inklusive mjukare, lenare och mer strålande hud.***

Herbalife SKIN 7 dagars resultatpaket

RESULTATINRIKTAD MED BEPRÖVAD FORMULA

Vår produktlinje Herbalife SKIN är framtagen och formulerad för att ge snabba, synliga resultat på bara sju dagar.* Vi testar, testar på nytt och testar sedan igen för att säkerställa att våra produkter är formulerade för att hjälpa dig få en fantastisk förbättring av hudens mjukhet, lenhet, lyster och utstrålning på bara 7 dagar.***

VANLIGA FRÅGOR

F1: Hur vet jag om min hud är normal eller torr?

Normal eller torr hud har fläckar där hudcellerna flagnar, där hudens yta ser trött ut och fina linjer är mer synliga, speciellt runt ögonen och ovanför läppen. Hård rengöring, kallt väder, inomhusvärme och torra klimat gör att huden känns åtstramande och känslig. Som tur är slipper personer med normal eller torr hud oftast fläckar och utbrott. För normal eller torr hud lägger du till Herbalife SKIN lindrande rengöringsgel med aloe i din dagliga hudvårdsrutin.

F2: Hur vet jag om min hud är normal eller fet?

 Normal eller fet hud ser glansig ut, speciellt i T-zonen (näsa, haka, panna och kinder). De här områdena har fler talgkörtlar än andra delar av ansiktet och är därför lite fetare och får oftare utbrott. Porerna kan vara synligare, fläckar kan vara tydligare och ansiktet kan vara känsligt för hård ansiktsrengöring och uttorkande alkoholer. För normal eller fet hud använder du Herbalife SKIN Polerande rengöringsgel med citrusfrukt.

F3: Behöver jag använda en återfuktande kräm om jag har fet hud?

 Kort sagt, ja! För att din hud ska fungera som bäst måste den vara tillräckligt återfuktad. Även den fetaste huden kan ha låga nivåer av fukt. Oavsett vilken hudtyp du har så är återfuktning ett viktigt steg för frisk hud och det borde göras varje morgon och kväll innan läggdags. Produktlinjen Herbalife SKIN inkluderar en Polerande rengöringsgel med citrusfrukt som tagits fram för normal eller fet hud.

F4: När ska jag applicera serum? Är det bättre att applicera det före eller efter nattkräm eller dagkräm?

 Serum appliceras alltid FÖRE de återfuktande krämerna. Serum är i allmänhet lite lättare i både textur och konsistens. De är formulerade för att tillföra ingredienser djupare ner i huden än de flesta återfuktande krämer kan nå. Därför är det så viktigt att applicera serumet först och sedan följa det med dina natt- och dagkrämer. Kom ihåg att alltid rengöra och tona huden innan du applicerar ditt serum för bästa resultat.

F5: Varför är det viktigt att använda nattkräm?

 Hudceller byts ut snabbare än alla andra celler i kroppen. Cellförnyelsen är som mest aktiv när du sover. Det är under denna tid som kroppen reparerar de skador den ådragit sig under dagen. Eftersom det är då nya celler föds så är det mycket viktigt att använda en nattkräm som är berikad med vitaminer och näringsämnen som underlättar cellförnyelsen. Vår produktlinje Herbalife SKIN inkluderar en nattkräm för alla hudtyper som är rik på antioxidationsmedel som hjälper till att motverka tecken på åldrande.

F6: Kan jag använda både ögongelen och ögonkrämen samtidigt?

 Alla produkter har utvecklats för en särskild typ av hudvårdsfunktion. Ögongelen hjälper till att stärka huden runt ögonen medan ögonkrämen ger välbehövd återfuktning och hjälper till att minska synligheten av fina linjer och rynkor. För bästa resultat är det bäst att hålla sig till en dag- och nattkur som använder sig av ögongelen på morgonen och ögonkrämen på natten. Men om du vill använda båda så applicerar du ögongelen först, väntar någon minut tills den torkat in och applicerar sedan ögonkrämen ovanpå.

F7: Vad är skillnaden på en ögongel och en ögonkräm?

 En ögongel används allmänt under dagen för att hjälpa till att liva upp huden under ögonen och ge en underbar kylande effekt som friskar upp och ger den känsliga huden energi. Herbalife SKIN uppstramande ögongel hjälper till att öka hudens elasticitet. En ögonkräm kan användas under både dag eller natt men används i allmänhet innan man går och lägger sig. Ögonkrämer är fylligare till texturen än ögongel och ger extra återfuktning och vitaminer. Prova Herbalife SKIN uppstramande ögongel och återfuktande ögonkräm för fantastiska resultat.von Herbalife SKIN nutzen.

F8: Varför måste jag exfoliera?

Alla exfolierar naturligt. Faktiskt så tappar vi ungefär en miljon hudceller varje minut. Att använda en exfolierande skrubb hjälper den här processen. Tonåringar förnyar sin hud totalt ungefär var 14:e dag. När vi når 40 års ålder så kan denna frekvens ha sjunkit till runt var 30:e till 40:e dag, vilket resulterar i torr, fjällande och fläckig hud. Ordentlig exfoliering minskar tiden som hudcellerna sitter på ytan. Skrubben ömsar av de torra, döda hudcellerna och lyfter fram de nya hudcellerna, vilket gör att hyn ser friskare och mer livfull ut. Herbalife SKIN Direktverkande ansiktsskrubb med bär innehåller blåbärsfrön för exfoliering som jämnar ut och polerar huden.

F9: Varför bör jag använda en mask?

Masker ger snabbare rengöring, toning och återfuktning i en och samma behandling. De ger återfuktning eller absorberar oljor från huden, samt hjälper till att förbättra porernas utseende, lösa upp orenheter och tona huden. Resultatet blir en mjuk och len hy med bättre textur och ton. Det är en god idé att alltid ta en återfuktande kräm eller nattkräm efter att du använt masken, för att hjälpa till att bibehålla en hälsosam fuktbalans.

F10: Om jag väljer att använda en mask och exfoliera samma dag, vad borde jag göra först?

 Jag rekommenderar att du exfolierar huden först. Det är ingen mening med att slösa bort en mask på döda hudceller. Genom att exfoliera först så börjar du med ett fint, fräscht ansikte för masken. Detta låter masken verkligen leverera sina fördelar utan att några döda eller torra hudceller är i vägen.

F11: Hur kan jag köpa Herbalife SKIN hudvårdsprodukter i Sverige?

 Herbalife SKIN-produkter säljs endast genom ett nätverk av oberoende distributörer. Du kan köpa Herbalife SKIN-sportnäringsprodukter genom att kontakta en av våra oberoende distributörer (du kan hitta en lokal oberoende distributör med hjälp av vårt formulär.

F12: Hur lång tid tar det innan jag ser resultaten?

 Våra Herbalife SKIN-produkter är dermatologiskt testade och det finns kliniska bevis för att de ger snabba, synliga resultat på bara 7 dagar*, då det minskar synligheten av fina linjer och rynkor inom 7 dagar** och uppnår en anmärkningsvärd förbättring av hudens mjukhet, lenhet, utstrålning, lyster och klarhet på bara 7 dagar.

F13: Är Herbalife SKIN-produkter veganska och icke djurtestade?

 Herbalife SKIN-produkter har inte testats på djur. Alla Herbalife SKIN-produkter har tagits fram i enlighet med EU:s regelverk som förbjuder testande av kosmetika på djur. Dessutom är inga av Herbalife SKIN-produkterna för yttre näring formulerade med animaliska ingredienser.

 

* Resultaten gäller för Serum som minimerar rynkor, Återfuktande nattkräm, Dagkräm som ger lyster, Skyddande fuktkräm SPF 30, Återfuktande ögonkräm och Uppstramande ögongel.

** Testad på 30 personer: hudens strävhet mättes med Visioscan efter 0, 7 och 42 dagar.

*** Testad på 30 personer: visuell expertbedömning av hudens släthet, mjukhet, utstrålning och klarhet som skedde efter två, fyra och sju dagar.d visuell ekspertgradering i intervaller på 2, 4 og 7 dager.