Är Herbalife en bluff?

Herbalife Nutrition Gold Standard-garantier

Nej, Herbalife är inte en bluff. Herbalife är ett globalt direktsäljande företag som utvecklar och säljer näringsprodukter och kosttillskott.

Herbalife grundades år 1983 och har vuxit till att bli världens främsta företag för viktkontroll och välmående och även ett av världens största näringsföretag. Vi förser kunder världen över med högkvalitativ näring genom ett nätverk av oberoende distributörer.

Herbalifes affärsmöjlighet är baserad på vårt engagemang för höga standarder och transparens. En låg startkostnad och en 90-dagars pengarna tillbaka-garanti gör att Herbalife ger alla som är intresserade av att bli oberoende distributörer sinnesro.

Herbalifes affärsmöjlighet medför hårt arbete. Det finns inga genvägar till rikedom och ingen garanti att man ska lyckas.  

Herbalife stöder oberoende distributörer med material för marknadsföring och sociala medier, inklusive gynnsamma säljtekniker. Företaget har över 40 års erfarenhet i näringsbranschen och fortsätter att vara det mest populära valet för viktkontroll och välmående.

Varför är Herbalife inte en bluff?

Herbalife är verksamt i över 90 länder världen över och följer alla lokala, regionala och globala lagar och regelverk. Herbalifes Guld Standard-garanti är en uppsättning policyer som införts för att skydda alla våra oberoende distributörer och kunder.  

Läs våra Guld Standard-garantier nedan: 

  1. Låga startkostnader. Avgiften för att gå med som oberoende distributör är låg och det finns inga lägstakrav på hur mycket man måste köpa- Dessutom avråder vi nyblivna oberoende distributörer från att köpa varor i bulk.
  2.  Inga extra kostnader: Det ställs inga krav på att köpa några extra försäljnings- eller affärsverktyg för att börja eller lyckas med ett Herbalife Medlemskap.
  3. 90-dagars pengarna tillbaka-garanti: alla oberoende distributörer är berättigade till full återbetalning för kostnaden för Herbalifes startpaket inom 90 dagar om Medlemskapet avbryts av någon anledning. Vi återbetalar till och med leveranskostnaderna.
  4. 12-månaders återbetalningsgaranti: Alla oanvända produkter täcks till 100 % av återbetalningsgarantin. Detta innebär att oberoende distributörer har ett helt år på sig att returnera alla osålda eller oanvända produkter som köpts under de 12 tidigare månaderna.
  5. Utbildning: Vi anger tydligt varje produkts fördelar och dess korrekta användning direkt på produktetiketten så att rätt produkt används på rätt sätt för att nå realistiska resultat. 
  6. Transparens och ärlighet: Vi ger realistiska förväntningar och korrekta uppgifter om affärsmöjligheten, potentiell förtjänst och vilket arbete som krävs för att lyckas på alla nivåer.
  7. Ömsesidigt avtal: Vi kräver att alla nya oberoende distributörer skriftligen bekräftar att de läst och är medvetna om vår Guld Standard-garanti innan deras medlemsansökan och medlemsavtal godkänns. 6.  

Innehållsförteckning: https://www.herbalife.co.uk/faq/is-herbalife-a-scam/