flaskor med herbalife nutrition-tillskott med fibrer och örter, roseguard och n-r-g-tabletter på vitt bord

GE KROPPEN RÄTT BRÄNSLE

Trots goda avsikter kan det hända att vår dagliga kost inte innehåller rätt nivåer av alla näringsämnen. Därför använder vi kosttillskott för att se till att vi ger kroppen rätt bränsle. Vitaminer, mineraler och andra tillskott hjälper till att stödja en god allmänhälsa och vitalitet som är viktiga för kroppens normala tillväxt och utveckling.

skrivbord med herbalife nutrition multivitaminflaskor och tabletter

VITAMINER OCH MINERALER

Vitaminer och mineraler är en essentiell del av vår kost. De är nödvändiga för många av de kemiska reaktioner som sker i våra kroppar för att bibehålla god allmänhälsa och välbefinnande. En balanserad kost bidrar till att ge dig alla essentiella vitaminer och mineraler, men det kan ibland vara svårt att få i sig alla de nödvändiga näringsämnena bara genom kosten. Kosttillskott som multivitamintabletter kan bidra till att nå rekommenderat dagligt intag.

herbalifeline max omega-3-kapslar i en fiskformad skål

HÄLSOSAMMA FETTER

Våra kroppar kräver fett för att fungera som de ska - i små mängder och med rätt balans bidrar essentiella fettsyror till bibehållandet av normal syn och hjärnfunktion.

 

herbalife nutrition drycker med fibertillskott i glas

FIBER

För att bibehålla normal matsmältning behöver vuxna 25 gram fibrer varje dag,  de flesta av oss kommer inte i närheten av det. För att hjälpa dig nå ditt rekommenderade dagliga intag har vi ett utbud av fiberrika lösningar och tillskott.

herbalife nutrition roseguard-tabletter i en skål med rosmarinblad

FYTONÄRINGSÄMNEN

Fytonäringsämnen fungerar som antioxidanter och bidrar till immunsystemets normala funktion. Höj ditt dagliga intag av fytonäringsämnen med Roseguard, Herbalife Nutritions lösning med vitamin A, C och E.

 

herbalife nutrition proteinshakes med vaniljsmak i ett glas med färsk frukt och mandlar

EXTRA PROTEIN

Öka ditt proteinintag i ett enda steg - våra proteintillskott av hög kvalitet är ett utmärkt komplement till dina måltider och mellanmål. Använd dem i dina shakes och smoothies eller tillsätt en skopa i gröten.