herbalife nutrition formula 1-shake med chokladsmak i glas och kannor på en grå bricka

EN GOD VEGANSK MÅLTID

Herbalife Nutrition har flera veganska produkter att välja mellan om du vill ha en mer vegansk eller växtbaserad livsstil.

Alla Formula 1 New Generation Shakes är gjorda av veganska ingredienser. De ger högkvalitativt växtbaserat protein och alla viktiga mikro- och makronäringsämnen som kroppen behöver i en och samma balanserade måltid. Det är ett smidigt och hälsosamt alternativ till en kaloririk frukost, lunch eller middag.

kanna och glas med herbalife nutrition aloemax-dryck med aloe vera-blad

VEGANSKA KALORISNÅLA DRYCKER

Oavsett om du ägnar dig åt lätta joggingpass eller är elitidrottare är det av största vikt för din prestation och återhämtning att du tillgodoser ditt dagliga näringsbehov.

Herbalife Nutritions produkter, från det koffeinhaltiga teet till aloe vera-koncentratet, är sammansatta för att stödja en kalorikontrollerad dietplan – även för dig som vill leva ett veganskt liv.

herbalife nutrition hälsosam frukost på sängen, formula 1-shake, örtte och aloe vera-dryck

VEGANSKA KOSTILLSKOTT

Vitaminer, mineraler och andra tillskott hjälper till att stödja en god allmänhälsa och vitalitet som är viktiga för kroppens normala tillväxt och utveckling.

Herbalife Nutrition erbjuder även flera olika näringstillskott som du som vegan kan använda dig av. For trots goda avsikter kan det hända att vår dagliga kost inte innehåller rätt nivåer av alla näringsämnen. Därför använder vi kosttillskott för att se till att vi ger kroppen rätt bränsle.

Billede: Herbalife nutrition glas med shakes i forskellige smagsvarianter

En utsökt vegansk måltid

Herbalife Nutrition har flera veganska produkter som vi kan erbjuda om du vill ha en mer vegansk eller växtbaserad livsstil. Det är till exempel alla Formula 1 New Generation Shakes gjorda med veganska ingredienser. De ger högkvalitativt växtbaserat protein och alla viktiga mikro- och makronäringsämnen som kroppen behöver i en och samma balanserade måltid. Det är ett smidigt och hälsosamt alternativ till en kaloririk frukost, lunch eller middag.

herbalife nutrition tekopper med citron-, hindbær- og ferskensmag

Vegansk dryck med lågt kaloriinnehåll

Oavsett om du ägnar dig åt lätta joggingpass eller är elitidrottare är det av största vikt för din prestation och återhämtning att du tillgodoser ditt dagliga näringsbehov. Herbalife Nutritions produkter, från det koffeinhaltiga teet till aloe vera-koncentratet, är sammansatta för att stödja en kalorikontrollerad dietplan – även för dig som vill leva ett veganskt liv.

herbalife nutrition fiber supplement drikke i glas

Plantebaserade kosttillskott

Vitaminer, mineraler och andra tillskott hjälper till att stödja en god allmänhälsa och vitalitet som är viktiga för kroppens normala tillväxt och utveckling. Herbalife Nutrition erbjuder även flera olika näringstillskott som du som vegan kan använda dig av. For trots goda avsikter kan det hända att vår dagliga kost inte innehåller rätt nivåer av alla näringsämnen. Därför använder vi kosttillskott för att se till att vi ger kroppen rätt bränsle.

VEGANSKA SNACKS

Prova Herbalife Nutritions läckra snacks, som också är veganska. När du är på språng kan det svårt att hitta mellanmål som inte är fullt av fett, extra kalorier, dolt socker och salt. Så Håll hungern i schack med en Herbalife Nutrition snack!