hälsosam frukost smoothieskål med bananer och jordgubbar

KOMPROMISSLÖS IDROTTSNÄRING

Må bättre, lev bättre och se bättre ut med vårt sortiment av hälsosamma viktlösningar. Våra produkter för viktnedgång och viktkontroll har stöd i vetenskapen och är skräddarsydda för att hjälpa dig nå dina mål och upptäcka fördelarna med ett balanserat näringsintag.

herbalife nutrition glas med shakes i olika smaker

EN GOD OCH NÄRINGSRIK MÅLTID

Herbalife Nutrition Formula 1-sortimentet erbjuder ett urval av måltidsersättningsprodukter för viktkontroll och hälsosam näring. Alla Formula 1-shakes är gjorda av 100 % veganska ingredienser och våra Express bars är lämpliga för vegetarianer. Formula 1 ger högkvalitativt växtbaserat protein och alla viktiga mikro- och makronäringsämnen som kroppen behöver i en och samma balanserade måltid. Det är ett smidigt och hälsosamt alternativ till en kaloririk frukost, lunch eller middag.

herbalife nutrition proteinmellanmål och bars utlagda på vitt bord

PROTEINRIKA MELLANMÅL

Våra proteinrika mellanmål är ett bra alternativ för att stävja sötsuget samtidigt som du ger kroppen protein och energi. Oavsett om du behöver en extra skjuts för att ta dig igenom förmiddagen, någonting gott på eftermiddagen eller något snabbt att stoppa i dig i farten kommer vårt utbud av bars och mellanmål hjälpa dig nå dina mål och hålla dig till din hälsosamma kostplan.

 

herbalife nutrition glas med uppfriskande aloemax-dryck med tillsatt citron och mynta

KALORISNÅLA DRYCKER

Bibehåll en god vätskebalans och håll dig till din viktminskningsplan med vårt utbud av läckra och uppfriskande kalorisnåla drycker. Alla våra produkter, från koffeinberikat te till aloe vera-koncentrat, är framtagna för att bidra till en kalorikontrollerad kosthållning.