Författare: Herbalife Nutrition
Waffle

Varför inte prova de här läckra proteinvåfflorna som du slänger ihop på några minuter? 

Författare: Herbalife Nutrition
Donuts

Varför inte prova att göra egna fluffiga munkar? 

Författare: Herbalife Nutrition
Mini Pizzas

Med Protein Bake Mix är möjligheterna oändliga. Det ger dig alt du kan tänkas behöva, oavsett om du är sugen på något sött eller salt. Varför inte prova de här läckra minipizzorna med grönsaker?

Författare: Herbalife Nutrition

Med Protein Bake Mix är möjligheterna oändliga. Det ger dig alt du kan tänkas behöva, oavsett om du är sugen på något sött eller salt. Varför inte prova de här härligt fluffiga proteinpannkakorna som är klara på några minuter?

Författare: Herbalife Nutrition
Recept för tropisk kokosmousse

Skäm bort dina smaklökar med en läcker tropisk dessert som sprudlar av sommarens smaker! Den har låg fetthalt, är rik på protein och går snabbt att göra. Avnjut den med säsongens färska frukter eller ät den som den är i en skål med sked!

Författare: Herbalife Nutrition
Recept för nyttiga proteinvåfflor med jordgubb

Få saker ger så mycket sommarkänsla som saftiga jordgubbar.

I takt med att vädret blir varmare ser vi butikshyllorna och (ännu bättre) bondens marknad fyllas av säsongens röda guld.

Varför inte göra något alldeles särskilt med årets första skörd, förslagsvis låta dem ingå i en härlig frukost med våfflor och fettfri yoghurt?

Tillsätt lite Formula 1 Strawberry Delight* för den där omisskännliga smaken av sommaren som väntar!

Författare: Herbalife Nutrition
Snabbt muffinsrecept med tomat och rostad paprika

Semestern närmar sig, även om vi fått lägga planerna på is just i år. Men du kan ändå få köket där hemma att dofta härligt av utländska smaker. Vem gillar inte kombinationen av soltorkade tomater och röd paprika, särskilt när de möts i härliga muffins! Gourmet Tomatsoppa utgör en perfekt smakgrund i det här receptet, och med Protein Drink Mix (PDM) får ditt dagliga proteinintag en extra skjuts. 

Vegetarian

Författare: Herbalife Nutrition
Recept på proteinbarer med choklad och mandel

Det moderna livet med all stress det medför ökar risken för att vi väljer mat som är rik på socker, salt och kalorier. Säg nej till frestelsen och håll dig till din hälsosamma och aktiva livsstil med hjälp av det här läckra mellanmålet. Våra protein bites med choklad och mandel kommer tillfredsställa det där sötsuget. De är dessutom rika på protein!

Författare: Herbalife Nutrition
Recept för råa, hälsosamma kakor med choklad och hasselnöt

Ibland känns bakning bara som en tidskrävande och otacksam uppgift. Men med det här snabba receptet som dessutom är enkelt at följa är du bara några steg från en plåt hembakta godsaker. Det ger dig också ett alternativ till de älskade småkakorna!

Författare: Herbalife Nutrition
Recept för nyttig proteinpannkaka med cookie crunch

Den här läckra shaken är en perfekt balanserad tolkning på en amerikansk klassiker. Den är fyllig, tillfredsställande, härligt krämig, dessutom är den lätt att tillreda som del av din hälsosamma kostplan. Servera iskall och garnera gärna med kanel för att maximera smaken.

Författare: Herbalife Nutrition
Recept för nyttig spenatomelett med extra protein

Nu när många av oss jobbar hemifrån har vi ofta mer tid över till annat. Mer tid på morgonen innebär tid till en lugn sittande frukost som man annars lätt missar i sin vanliga rutin. Det här receptet är enkelt, smakrikt och utgör en perfekt lätt måltid. Med både grönsaker och protein är det här en smakrik omelett som du kommer vilja göra om och om igen!

Författare: Herbalife Nutrition
Recept för äppelpaj - inspirerad proteinshake

Äppelpaj i ett glas! Prova vår läckra version av en tidlös klassiker. Vår shake med smak av äppelpaj är balanserad, hälsosam och perfekt kryddad - kan avnjutas till frukost, lunch eller middag. Det är ett enkelt recept som går snabbt att tillreda och ännu snabbare att dricka. Det är en perfekt liten belöning som del av din dagliga kostplan. Kom igen...sätt lite krydda på tillvaron.