Denna webbplats och innehållet på den har tagits fram och gjorts tillgängligt enbart i syfte att tillhandahålla utbildningsinformation och får inte behandlas som eller anses vara marknadsföringsmaterial. De uttalanden som görs på webbplatsen har inte granskats av något tillsynsorgan. Informationen om fördelar är specifikt länkad till publicerade vetenskapliga belägg och forskning. Innehållet på denna webbplats får inte länkas till med hyperlänkar, kopieras, reproduceras eller på annat vis spridas, i sin helhet eller delvis. Inga åtgärder som grundar sig i innehållet bör vidtas.

Green tea, grapefruit, grape, black carrot, and guarana

FIIT-NS™

Fiit-NS™ är en blandning av polyfenoler som utvunnits ur frukt och grönsaker. Studier har visat att denna blandning kan hjälpa till att minska mängden bukfett och midjemåttet samt att det kan ha en positiv effekt på den hälsorelaterade livskvaliteten samtidigt som den motverkar trötthet och utmattning.

EPICOR®

Till skillnad från andra vitamintillskott eller ingredienser, så är EpiCor® en kosttillskottsingrediens inom hälsokost som kliniskt har visat sig stötta ett starkt immunförsvar. När EpiCor® tas dagligen, hjälper det personen att leva en hälsosammare livsstil genom att stötta immunförsvaret, en normal näsfunktion och även en balanserad tarmflora.

PREBIOTIKA OCH PROBIOTIKA

Nyckeln till att förhindra många hälsoproblem är att upprätthålla en hälsosam tarm. Det är därför det är viktigt för oss att konsumera mat och kosttillskott som aktivt matar vår tarm med "vänliga bakterier" och fiber. Genom att leverera båda förstärker vi de goda bakterierna i tarmarna samtidigt som vi skyddar oss mot matsmältningsproblem, stress, dåligt immunförsvar, sömnproblem och humörsjukdomar.

VERISOL®P

VERISOL®P består av rena, naturliga kollagenpeptider som har utvecklats specifikt och vetenskapligt bevisat att ge högsta möjliga effekt i människors hud, med resultat som visas så snart som efter 4 veckor. Kollagenpeptider fungerar genom att stimulera vår huds ämnesomsättning inifrån.