Kontakta oss

När du behöver hjälp och svar på dina frågor finns det stöd du behöver alltid inom räckhåll. För att komma i kontakt med Herbalife, vänligen:

Fråga din Medlem
Om du har frågor kring dina produkter eller är intresserad av affärsmöjligheterna inom Herbalife, så uppmuntrar vi dig att ta kontakt med din lokala oberoende Herbalife Medlem. Din Medlem står naturligtvis till din tjänst när det gäller att besvara dina frågor och tillhandahåller gärna den information du behöver. Var vänlig och ta upp telefonluren och slå dem en signal.

Var vänlig skriv till:
Herbalife Sweden AB
Box 556
10131 STOCKHOLM

Ring oss
Vi har möjligheten att ta emot ditt samtal måndag - fredager 10.00 till 16.00.
Var vänlig ring oss på:
Lokalt: 02 079 1249

Klicka här för att komma till registret med adresser till Herbalifes olika kontor i världen.

HÖJ RÖSTEN

Om du har några frågor eller funderingar, eller om du känner till något som kan strida mot våra principer, kod, policys eller lagar, låt oss veta genast.

Vi välkomnar alla, inklusive våra affärspartners, tredjepartsagenter, leverantörer och entreprenörer, att omedelbart kontakta oss om känt eller misstänkt oetiskt beteende.

Besök IntegrityLine.Herbalife.com för att rapportera eller om du har några frågor eller funderingar angående etiskt beteende hos Herbalife.

Oavsett hur du framför din oro kommer din rapport att tas på allvar. Rapportera en oro dygnet runt, sju dagar i veckan, utan rädsla för repressalier.

"Vi gör alltid det som är rätt." Det är inte bara vad vi gör, det är vem vi är.