Banankaka

Antal portioner: 8
Tillagningstid: 45 minuter
Tillagningstid: 45 minuter
Ingredienser:
- 96 g (4 portioner) Herbalife Nutrition Protein Bake Mix
- 104 g (4 portioner) Herbalife Nutrition F1 Banana Cream
- 140 ml mellanmjölk
- 100 g margarin med låg fetthalt
- 1 banan (ca 95 g)
- 1 ägg
- 2 msk kokossocker
Gör så här:
Utrustning
500 g limpform i silikon eller med non stick-beläggning
Gör så här:
- Förvärm ugnen till 150 °C. Blanda Protein Bake Mix, F1 Banana cream, mjölk och margarin i en stor skål. Halvera bananen. Skär den ena halvan i tunna skivor och lägg undan. Mosa den andra halvan och lägg i skålen.
- Rör ned kokossocker och häll över smeten i formen. Släta ut toppen med en spatel och se till att smeten fyller formen. Lägg de sparade bananskivorna ovanpå kakan och grädda i 45-55 minuter tills ytan är gyllenbrun och mitten är genomgräddad. Testa genom att sticka in en tandpetare mitt i kakan. Den ska komma ut torr när kakan är klar. Servera!
Näringsämnen per portion:
Per portion |
|
Energi (kcal) | Fett (g) | Kolhydrater (g) | Fiber (g) | Protein (g) |
Per portion |
183 |
8,2 |
15,2 |
3,2 |
11,5 |
Fett, varav mättat fett (g) : 2,3
Kolhydrater, varav sockerarter (g): 11,0
Salt (g) : 0,7
*Våra produkter ger endast de angivna näringsmässiga fördelarna när de tillreds i enlighet med instruktionerna på etiketten. Kom ihåg att om en Herbalife Nutrition-produkt används i ett recept där ingredienserna värm upp kan vissa vitaminhalter i den färdiga rätten minska i jämförelse med etikettvärdet.